HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. | Postacím: 1531 Budapest, Pf. 85. | Telefon: 06 1/365-1660; 06 1/381-0765 | E-mail: info@hyd.hu
      
Kosár: 0 tétel tétel van a kosárban Összesen: +Szállítási költség:

25 éves a HYD Kft.!

A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. 2018-ban ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Cégünk 1993 óta irányítja a deutériummegvonással kapcsolatos kutatásokat és az eljárásra épülő termékfejlesztést, világelsőként kezdett fejleszteni és forgalmazni új típusú, csökkentett deutériumtartalmú élelmiszertermékeket.  

A HYD Kft. 2000-ben hozta forgalomba a Preventa® csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz termékcsaládot. Az elmúlt években fejlesztésével kilépett a nemzetközi porondra, csökkentett deutériumtartalmú termékei eddig a világ több mint 50 országába jutottak el.

A HYD Kft. és a Preventa termékcsalád fontosabb eredményei, díjai, elismerései:
 

1996 A HYD Kft. szabadalma díjat nyert a Genius ’96 szabadalmi kiállításon.

1998 A HYD Kft. szabadalma díjat nyert a Genius I. Inventors’ Olympic Games szabadalmi kiállításon.

2002 A HYD Kft.-t a 9. leggyorsabban fejlődő cégként díjazták a közép-kelet-európai régióban a Deloitte & Touche nemzetközi könyvvizsgáló cég által meghirdetett versenyben; Európa, a Közel-Kelet és Afrika vonatkozásában a 40. helyezést érte el. A díjat 2002 novemberében Londonban adták át az első 500 helyezett cég vezetőjének.

2003 A HYD Kft. bemutatkozási lehetőséget kapott az EuroNews TV-csatornán; a filmet öt nyelven sugározták.

2005 A HYD Kft. által kifejlesztett Preventa® csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz I. díjat nyert a „New Foods” nemzetközi innovációs versenyen. A bíráló bizottság külön kiemelte a kutatásoknak és a csökkentett deutériumtartalmú ivóvízből készült termékeknek a jelentőségét az egészségmegőrzésben.

2012 A Primus Capital 400 millió forinttal szállt be a HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft.-be.

2014 Megújult a Preventa termékcsalád arculata, az új termékdizájn és a korszerű csomagolóanyagok a legmagasabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A termékcsalád egyedi tervezésű palackban, öntapadós fóliacímkével került forgalomba, a különböző deutériumtartalmú Preventa termékek jobb megkülönböztetését a termékcsalád tagjaira jellemző egyedi színkódok segítik.

2015 Az OGYÉI szakemberei a nemzetközi gyógyszeripari elvárások mentén auditálták a HYD anyavállalatának, a HYD Pharmának az alapanyag-gyártóhelyét, amely a Preventa termékcsalád alapanyagául is szolgál.

2016 A Preventa csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz termékcsalád elnyerte a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában a MagyarBrands kitüntető díjat.

Hagyjon üzenetet!